שכפול מפתח לרכב קרייזלר
מעוניין בשכפול מפתח לרכב קרייזלר? זקוק למפתח לג'יפ JEEP ? דודג' DODGE ?
אנו במרכז המפתח CarKey מציעים שירות שכפול מפתח לרכב קרייזלר. כמו כן אנו מספקים שירות מקיף וכולל למפתחות לרכב קרייזלר / ג'יפ.
תיקון ושיפוץ פלסטיקה שבורה לשלט חכם, חריטת להבי חירום, קידוד מפתחות חדשים, שחזור מפתחות מאובדן מוחלט ותיקון לחצנים אשר אינם מגיבים או מגיבים לסירוגין.
גלריית מפתחות ושלטים
כמה עולה לשכפל מפתח לרכב קרייזלר?
אם ברצונכם לקבל תשובה מורחבת באשר לפרמטרים המרכיבים את עלות המפתח הנכם מוזמנים לקרוא את המאמר שכתבנו בנושא בלחיצה כאן. לאלו מכם הרוצים לקבל תשובה מהירה וקולעת נבקש מכם להבחין בין סוגי המפתחות הקיימים לקרייזלר. ֿביכולתכם לשכפל מפתח אימובלייזר שמניע בלי שלט ולחסוך את עלות השכפול של מפתח משולב שלט. אולם אפשרות זו לא קיימת בכל דגמי הקרייזלר ועליכם להתייעץ עם הטכנאי על מנת לברר אפשרות זו. אם ברשותכם מפתח חכם המניע בלחיצה הרי שעלותו גבוהה יותר ממפתח אימובילייזר. אם אבדו כל המפתחות שברשותכם הנכם במצב של אובדן מוחלט וגם כאן העלות נקבעת לפי הדגם וושנת היצור.
ֿ
בין הדגמים להם אנו מספקים שירות, אנו מספקים שירות שכפול שיפוץ תיקון וקידוד לכל הדגמים של JEEP DODGE ו- CHRYSLSER אלו הן דוגמאות בלבד. לקבל שירות יש לצור עמנו קשר.
- שכפול מפתח לצ'ירוקי ליברטי
- גרנד צ'ירוקי.
- קומפאס.
- רנגלר.
- לג'יפ.
- שכפול מפתח משולב שלט לג'יפ קרייזלר ודודג'.
- חידוש מפתח FOBIK קרייזלר.
- תיקון מפתחות ושלטים שאינם מניעים או עובדים לסירוגין.
- תיקון מפתחות קרייזלר שמשדר באופן פתאומי ! לרוב התקלה במפתחות לרכבי ג'יפ וקרייזלר היא שהשלט לפתע משדר מעצמו ללא התערבות אדם ואזעקת הרכב מגיבה / ה- PANIC באמצע הנסיעה.
- לקבלת מידע בנוגע לדגמים אשר אינם מופיעים ברשימה צרו עמנו קשר טלפוני ונשמח לסייע לכם.
התקלה הנפוצה ביותר במפתחות לרכבים אמריקאים מתרחשת בעיקר בכל הנוגע לשלט. לרוב מדובר בבעית אלטרוניקה בשלט או בשחיקת לוח המקשים. בחלק מהמקרים המפתח מפסיק להניע ובמקרים אחרים השלט אינו פועל או שפועל חלקית. לדוגמא: מפתח שמניע, כפתור הנעילה בו עובד וכפתור הפתיחה אינו עובד. אנו מתקנים ומחדשים ומספקים אחריות ל- 3 חודשים בעבור התיקון. לרוב ניתן לתקן את המפתח המקורי שעלותו גבוהה במוסך המרכזי. אנו מעדיפים לחדש מפתח מקורי מאשר לשכפל חדש בשל איכותו. לאחר שיפוץ שלנו תוכלו להמשיך וליהנות ממוצר מקורי ואיכותי.
במידה ואתם זקוקים למפתח נוסף ברשותנו מפתחות תחליפים ומקוריים והכל על פי דרישת הלקוח.
הליך השיפוץ אורך כ- 40 דקות ואילו הליך השכפול אורך בין 15 דקות לשעה בהתאם לדגם והמוצר המבוקש.
ברכבים בהם המפתח מכיל להב ברזל ניתן אף לשכפל מפתח רזרבי ללא שלט בעלות מופחתת.
שאלו את נציג המכירות לקבלת פרטים נוספים.


















